ny vecka igen??!

då är det åter en ny vecka en man ser fram emot nya lönen som kommer om en månad :p

besviken

sitter nere på bio sculpture o väntar på att min kund ska komma.    skulle till läkarn idag igentligen, har tagit ledigt o allt på willys för att ja skulle kunna gå. till vårdcentralen. o så har ja bara väntat en o en halv månad på att få komma till läkarn, så ringde dom imorse o sa att hon va sjuk , jaha sa jag, vad ska man göra liksom. bara o vänta in nästa tid om två månader eller nåt. ibland blir man bara så himla besviken.

ledig dag

sitter hos mamma o ska snart åka in till sjukan o hälsa på min morfar som ligger där. Han har legat där sen förra veckan så syrran o ja tänkte åka in o hälsa på honom en stund.

annars så är både jag och hilma lediga idag, vi va ute i bottna igår o fira alice som fyllde år, sen sov vi där tills idag och åkte hem med mamma imorse. Bara de att jag har inte hunnit komma hem än, hade lite jag skulle göra innan o nu är de ingen ide eftersom vi ska åka om en halvtimme.

Har varit o luktat på bebis i veckan också, Lilines lilla tjeja. Alltså det är helt sjukt hur fort man glömmer att de varit så små, tänker ju liksom att hilma alltig varit så stor som hon är nu. Helt otroligt att minnet är som det är.

Aja ska förbereda hilma för o åka in till stan då, vi blev lite osams nyss för hon gjorde nåt med datorn så den blev helt uppochner bilden, men jag kunde fixat som tur va.

Nehe om ja skulle gå då.....

Till Liline

Jag ska ägna ett inlägg till min bästa vän Liline Gustavsson.

Efter en lång och ganska plågsam graviditet har nu det lilla underverket valt att komma till världen. Från att vara helt inställt (jag iallafall) på att det är en liten kille som har bott i mammas mage kom det ut en liten liten flicka.

På bara 2800 g och 48 lång.

Jag vill tillägna detta inlägg till Liline för att hon har orkat att stå ut med mycket under graviditeten och mycket runt omkring, o säga till dig Liline:

Du är min bästa vän, utan dig vet jag inte hur mitt liv skulle sett ut. Vi har ställt upp på varandra många gånger och kommer ställa upp många många fler gånger på varandra, hoppas jag.
Jag vill också säga att jag är stolt över dig vad du har åstakommit, och att jag är glad som har dig!

Många grattis till dig o denna lilla flicka, som du är och kommer bli världens bästa mamma på att ta hand om och älska.

Jag finns här för dig,

Elin 

mor o dotter dag

Idag har hilma varit hemma från dagis, vi skulle in till sjukan för kontroll med allergierna. Vi var där redan i måndags o då gjorde de pricktest på armana o de visade positivt på ägg, så de tål hon inte.
Sen satte dom lapp test (en lapp på ryggen med massa olika saker på) som vi skulle ta dän igår här hemma o sen skulle vi in idag o se om de va nåt mer hon reagerade på. Men hör o häpna, inte en endaste röd lite prick. Vilket betyder att hon inte är allergisk mot varken mjölk, vete eller råg längre. Tror ni vi är lyckliga här hemma?

Efter ett år med slit om man o vad hon får o inte får äta är de bara en ynka liten sak hon inte får stoppa i sig vilket nu är ägg. Vi måste bara vänta på att läkaren ringer nästa vecka o beslutar om vi ska börja ge henne vanlig mat eller inte. SÅ vi håller tummarna så de är alldeles blå.

Hann även med lite Liline idag också, vi sprang upp o fika en snabbis innan vi åkte till sjukan. De va trevligt som vanligt o ja fick order att köpa med mig biskvier upp så de va bara o öppna plånboken, vill ju inte bråka med en gravid kvinna herre gud!! :P

Hilma var iallafall helt slut när vi kom hem så hon har somnat nu, gick in till sitt rum o börja klättra på sängen så jag la ner henne o hon hann knappt röra lakanen innan hon sov. Lilla hjärtat <3
RSS 2.0