hemkommen.

har precis kommit från jobbet nu, tänkte att jag skulle ta ett tag o städa lite i lägenheten, men jag drar mig lite för de eftersom de är så tråkigt. O så ska jag försöka mig på att laga nån sorts kyckling gryta bara ur fantasin. Så vi får väl se hur de kan gå.

Snart kommer pluttis hem från dagsi också, hon fick sig ett par nya gummistövlar igår, de allra första. O när vi prova dom i morse så ville hon inte ta av sig dom , de är så söta gula med små fjärilar i olika färger. Hon är så söt när hon går omkring i dom.

äntligen

nu har vi fått internet, eller vi fick de i måndas men har inte hunnit sätta mig framför datan riktigt.
Idag blir de jobb o sen vattengympa, dennis är hemma o är förkyld, o hilmis är ledig från dagis.
Vi gick ut o gick ja o hilma imorse vid tio tiden o så somna hon i vagnen o sov ända till halv ett. Så hon sov en riktigt skönhetssömn.

Nu är de en ilsken unge som står o drar i mig, bäst jag ger henne uppmärksamhet.

fortfarande inget internet

nee vi har inte fått varken tv eller internet hem än, idag ska dom väl sätta igång de hoppas jag. Men vi har haft så mycket att göra i lägenheten så vi har inte haft tid med internet eller tv, men nu när vi börjar bli klara så känns de lite tomt utan media.

Hilma är på dagis och jag är hos mamma o ska jobba lite. Sen ska jag hämta hilmis o lämna av henne hemma sen ska jag ner till jobbet o ta emot en kund. Så dagen går nog fort denna med.

I helgen var dennis o ja på IKEA, o vi hitta så fina grejer en skänk till köket o en hylla till hilmis rum o massa andra små grejer. Sen åkte jag o hilma ut till bottna o titta på melodifestivalen, visst vann rätt låt?!
Ja hejja på anna så när hon fick de höga poängen skrek vi där hemma, haha tur att man inte har nån dold kamera nånstans.
På söndan gick vi en promenad med emla o sen körde ja en sväng på crossen, 15 minuter orka ja, 15 minuter! Fatta så dålig kondition man har egentligen haha.

Nee nu ska jag äta lunch o hjälpa mamma.

Inget internet

Vi har inte fått varken våran tv telefon eller internet hem än, o jag börjar klättra lite på väggarna. Man känner vad beroende man är av internet o allt när man inte har de.
D ringde igår till telia o frågade vad de håller på med o när tvn ska komma, så på måndag sätter dom igång allt. Men för de fick vi 500 kr rabatt eller va de va, så vi får väl hålla ut.

Hilma är lite krasslig, snorig och hostig var hemma igår med pappa från dagis eftersom hon hade lite feber men igår kväll var den borta o idag har hon ingen alls så imorn blir de dagis.

Idag har jag även annons i nt, lite spännande nu när det börjar sätta igång lite. Så ni som har NT titta på sörrping sidan för där är jag =)

Nästan färdigt

Nu har vi fyttat upp till den nya lägenheten, de håller fortfarande på att tapetsera i vardagsrummet så det är fortfarande lite rörigt med alla saker o man har inte riktigt hunnit komma till rätta. Men fint blir de, ljust o fint på väggarna o soligt o varmt är de. Så himla mysigt där uppe, man kan bara gå ut på trappan o sätta sig o sola för så varmt är de. Men jag kanske inte ska skrämma grannarna än :P

Är förvi mamma en sväng eftersom vi inte har nån dator eller nåt uppsat. Ska snart hämta hilmis så ska vi upp till bvc o sen ska jag ner o lämna henne hos mamma o vidare o jobba kl fyra på bio sculpture.
Har varit bort på nt o fixat med min annons som kommer på onsdag så den måste ni kolla in =) Jätte fin blev den.

Bäst att jag hinner med alla andra saker på datorn innan jag måste springa vidare.

Ha en solig och skön Måndag!

morgon promenad

kom precis hem efter att ha gått en 1,5 timmes promenad. Jag och mamma gick o lämnade hilma till dagis idag, sen tog vi lite omvägar hem så de blev en ordentlig promenad. Känner man sig fräsch i ansiktet när man är lite kall o rosig. En halvtimme tar det att gå bort till dagis, så de är ganska långt även om sörrping är litet.

idag ska jag INTE packa, allt är klart för flytt till imorn. Har kund kl två så ska iväg o jobba lite sen. Sen blir de o hämta hilma o eventuellt upp till nya lägenheten. Vi kommer få de helt nytapetserat i alla rum även hilmas som redan va nytapetserat men hyrsevärden tyckte inte de såg bra ut så vi fick gå akut bort till djurbergs o välja tapet, så hilma får en jätte snygg lila tapet med vita kontur blommor på. De kommer bli jätte fint.

Ha en bra fredag!

Evaboden

Har precis slagit upp portarna till (mammas affär) Evaboden, o väntar på att kunderna  strömmar in. Ska jobba lite här idag tänkte ja sen är det bara hem o packa. Imorn får vi nycklarna till nya lägenheten så då åker vi väl upp med lite kartonger.
Jag fick veta igår att hyresvärden ska tapetsera om både i köket och uppe i vardagsrummet. Så denns jag och hilma var o valde tapeter, så de kommer bli fin fint nu i vårt nya hem. Då kan jag ju få ha de grönt i mitt nya kök som jag har funderat på. Thihi.

Nehe bäst o ta tag i affärsverksamheten.

goda goda thai mat..

jaha idag är det kyligt men vacker igen. fattar inte att vädret kan vara så jäkla konstigt ena dagen 6 grader varm nästa 7 grader kallt. Men men de är ju inget man kan göra åt.

Är hos mamma just nu, jag och hilma har ätit lunch här. Thai mat, inte hilma förstås men jag, mamma o pappa. Det är ju så jäkla gott. Mmmm..

Idag är det våran lediga dag för mig o hilma. Vi har inte gjort annat än o gått hit till mamma o sen packat lite förstås. Hilma har börjat gå nu, de ser så gulligt ut när hon staplar sig fram med armarna upp i luften för o hålla balansen. Men duktig de är hon, går jätte mycket. Håller i sig lite grann men inte mycket.

På lördag blir de flyttkalas, uj uj uj va grejer vi har o flytta o packa upp! det är så jobbigt o flytta, men det är ju kul när man väl har packat upp allt o fått iordning. De ser vi fram emot.

vackra tisdag

idag är det sista dan vi har internet tv och hemtelelfon innan vi flyttar. Vi trodde det skulle gå o få över allt på en dag men nee 8 dagar tar de innan telia sätter igång de igen, smidigt? inte direkt.

ska fortsätta packa idag plus att jag ska tvätta. Känns inte så kul o sitta inne en dag som denna, men mamma o jag va ute o gick imorse efter jag lämnat hilma. O de va så skönt, kallt men skönt.

hilma vill inte alls bli lämnad på dagis nu, hon började igår med att gråta när jag skulle gå. o samma visa idag fast då hade jag inte ens hunnit ta av henne ytterkläderna. Hon gillar inte alls när jag går. Men sen verkar de gå hur bra som helst, igår när vi hämtade henne blev hon jätte glad. Lilla hjärtat.

egen dag

idag är jag hemma alldeles själv. hilma är på dagis och dennis jobbar. det är faktiskt lite skönt o få vara lite själv, än så länge. men jag har hur mycket som helst jag ska göra idag.
det ska bli flyttpackning idag. vi flyttar ju på fredag så det börjar väl bli dags att börja packa ner alla grejer och det är typ 3 ggr så mycket som vi hade första gången. Man tycker inte att man har grejer men när man sen ska flytta o packa ihop allt, man fattar inte förrän då hur mycket skit man har igentligen.

VI flyttar alltså på fredag så från o med på måndag bor vi på skogsvägen 9d. Om det är nån som vill komma o hälsa på alltså :P

nehe dags att titta ner i alla banankartonger.
RSS 2.0