lediga helg!

Äntligen har jag den där lediga helgen som jag har längtat efter, men vad gör jag? ingenting, absolut ingenting!

Är nere hos mamma o väntar på att liline ska ringa o säga att vi är välkommna upp till henne ja o hilma. Annars har vi segat hela morronen hilma vakna vid 6 o somna om vid nio-halv tio till halv tolv. Så ja plocka lite, titta på tv, plocka lite igen, satte upp mina nya gardiner i tv rummet, bytte de gardinerna till sovrummet. lite nytt blir de även om man bara flyttar runt gardiner.

Känner att man kan inte vara ute idag om man inte är helt näck, o de tänker jag inte va. Får se va vi hittar på ikväll, dennis är ute o jobbar så vi är ensamma en så länge vet itne när han tänkt o komma hem, ingen ide o tjata heller.


Måste ta hand om min unge som river halva butiken.....

uppdatering javisst!

ar fått skäll av liline att jag inte uppdaterat mig under deen senaste veckan så de är väl bäst ja skriver några rader. de har faktiskt inte hänt å mycket mer än att jag jobbat sovit ätit frukost, skjutsat hilma till dagis o sen jobba igen. just nu sitter ja på evaboden o jobbar för mamma o moster är iväg på mässa i danmark under några dagar så då fick ja hoppa in några timmar. ska vidare till willys sen o jobba några timmar också. men nu tänkte jfika o ragga kunder. hej hopp

på landet

Hilma och jag är lediga idag och imorn så vi bestämde att vi åker ut till landet så nu sitter vi  í solen o ska snart gå ner till mormor o se om hon kan sy ett par gardiner som jag köpte i kalmar i måndags. annas ska vi bara ta de lugnt o slappa är så himla trött. vet inte va de är för fel på mig vill bara sova hela tiden, men de går ju inte.

I måndags va vi som sagt i kalmar jag hilma o sen min familj, Ja körde själv ner o de gick bra, bara att jag va helt slut på tisdagen sen eftersom ja kört hela vägen ner o hem plus att vi gick på stan där nere hela dan också. Fynda lite rea grejer bland annat gardiner då o en väska o nån tröja till mig o dennis tror jag de blev också.

Nu ska jag leka med hilmis '

ha en bra torsdag
RSS 2.0