lördag

såg att jag inte skirvit sen förra veckan när vi va inne på vrinnervi.
Hilmas besök på öron näsa hals va bland det värsta jag varit med om. Jag tror vi va tre som höll henne för att hon skulle vara still så doktorn kunde titta i hennes öron. Det gick inte. Hon satt inte still för fem öre o jag va precis genomsvett så på mej gled hon ju bara hela tiden. Dokrotn sa iallafall att de fortfarande va vätska bakom de vänstra örat men att vi skulle vänta till hösten me o se om de försvunnit o då om de inte har sätta in rör.

Så den halv timmen ja va o slogs med hilma på sjukan va för ingenting känns de som. Så nu ska vi bara tillbaka o göra samma sak till hösten. Tror jag måste börja träna om jag ska orka hålla henne ordentligt.

Annars har jag jobbat ungefär 12 timmar per dag de senaste veckorna så jag hinner inte med så mycke o va hemma mer än o sova o slänga i mig frukost. Det är även dennis sista semestervecka så på måndag börjar han jobba o hilma börjar på dagis igen. Vardagen smyger sig på.

Ikväll blir de nog bio för mig o dennis om vi får barnvakt, han ville se eclipse så då hänger väl ja me.
Ska ner till apoteket nu o köpa värktabletter, har haft ont i magen de senaste två veckorna o jag börjar bli lite trött på de eftersom jag inte vet va de är o känner inte för att uppsöka läkare heller för jag vet vad diagnosen blir : Psykiskt! Som alltid. Slår aldrig fel..

Idag firar vi namnsdag också jag har två o hilma har en. O även mamma o mina syskon har en. Men de blir nog ordentligt firande imorn eftersom ingen är hemma idag. Vi brukar bara fira namsdag en gång om året o de är idag när alla har namsdag samtidigt.

Bäst o leka med hilma så hon inte hitter på nåt bus.

till vrinnervi

imorgon ska vi in med hilma till vrinnervi med hennes öron.

Hon hade öroninflammation i november förra året o så ska man på efterkontroll två månader efter de o de va vi o då sa de att de såg bra ut. Sen efter nån månad så fick vi en kallelse igen till vårdcentralen för kontroll av öronen. Hon sa då att hon trodde att hilma kunde ha vätska bakom öronen o därör inte höra riktigt ordentligt. O sa att de hade synts redan vid första testet men att jag hade fattat fel. Nu ville de göra om testet för att kolla om det blivit bättre vilket de tydligen inte blivit så nu tre månader efter så ska vi in till vrinnervi med hilma o kolla om hon behöver rör i öronen eller inte.

Jaja vi får väl se imorn hon de blir.

Nu ska jag fortsätta se på lotta på liseberg.

jobbat

Nu är de väl endå varmt?
Har jobbat fyra timmar på willys o de bara rinner svett (fräscht jag vet) man känner ju isg inte direkt attraktiv när man sitter där o de bara rinner i pannan på en. Ja ska nog införskaffa mig en stor Carola fläkt tror jag. En sån där som gör att håret fladdrar så snyggt.

Snart är det helg och jag är ledig, så himla skönt. Blir väl ut o bada antar jag om de ska va sånt här varmt väder. Blir iallafall ut till farmor o fira henne hon fyller imorn, men eftersom jag måste jobba hela dan så får vi bjuda in oss själva på lördag helt enkelt..

Nu ska jag gå o sova i min varma säng.

semesterveckan

nu är semesterveckan avklarad för min del. Vi tog det lugnt för de mesta va ute på landet o bada massa.
Onsdagen var vi i kolmården med hilma det var jätte kul. Hilma älskade verkligen att klappa på djuren på banrnens bondgård o tyckte att alla djur var vovov= Hund.
Men de va en lyckad dag o nu är vi här igen med måndag som är avklarad o snart tisdag. Imorn blir det åter till jobbet va ledig idag har preciskommit hem från linnea där vi badat o fikat.

Fikade även med liline i förmiddags, gick inte o va hemma eftersom de va så himla varmt. men i lilines trädgård där under trädet va de perfekt. hilma sprang runt o lekte o va överallt medans vi prata skit. hehe..

nu ska jag sätta mig i soffan o halvsova.

fort fort fort

jaha o även denna vecka har gått redan utan att man behövt blinka.
Har haft så otroligt mycket jobb denna vecka, nästa vecka är de semester o sen börjar de om på nytt igen. Dubbelpass på willys o bio. Men de blir nog bra.

Hilma har börjat prata lite mer nu än vad hon har gjort förut börjar säga mer o mer o härmar som en galning.
De som hon säger just nu är ja ha= jag vill ha. Så allt vill hon ha även om hon inte vet va de är.


Ska vila upp mig idag sen ner för ett pass på willys jobbar hela långa helgen o nu som de skulle bli så varmt. Aja ja får väl nån solpå mig nån gång.

Ha mått så konstigt de sista dagarna vet inte riktigt va de är om de är värmen eller mycket att göra..


jaja nu går jag.
RSS 2.0