7777

så mycket har jag och dennis lagt ut på en tv idag, en 40 tums samsung lcd tv blev det. De blev min o dennis ett års dag present till varandra. Vi kökpte nåt vi ville ha i stället för att vi skulle köpa nåt till varandra. Så nu äre tomt i plånboken igen.
Kan inte fatta att det redan har gått ett år.
Älskar dej Dennis!

förutom 1 års dagen har jag inte gjort så mycket idag faktiskt, har inte mått så bra. Kännts som att allt syre bara försvunnit från huvet så man håller på o tuppa av. Obehagligt, men jag har kommit på att jag mår så här på söndagar, bebis tar väl mer energi ifrån mej då kanske jag vet inte, nån som vet?

Imorrn är det arbetsdag igen. 8.00-19.00 är arbetsdagen mellan imorn, har kunder hela dan. Alla vill vara fina till nyår, antar väl att det lär bli mycket glitter naglar till nyår.
Förresten nån som ska göra nåt roligt på nyår? som kan komma med förslag till en gravid som både jobbar nyårsafton och nyårsdagen samt inte orkar göra mycket?!

nu ska jag kolla på nya tv ett tag till innan det blir sängen.

Nu är de slutet.....

på julen. Ganska skönt tycker jag, känns som att vi mest har åkt omkring och inte hunnit tänka på att det är jul o allt.
De har varit väldigt skönt att ha varit ledig ett par dagar iaf, ioförsig känner jag mig inte så ledig förrän idag, men det tarväl ett tag o lugna ner sig kanske. Är ute hos mamma o pappa nu iaf, sov här inatt. Dennis sov hos sina föräldrar för att han skulle upp och jaga idag igen och jag kände att jag orkade nog inte gå upp så tidigt en morron till, gjorde nämligen de igår med.
Sen är det mat hos mormor sen bär det av hemmåt till skpg, ska bli skönt.
Imorrn firar jag och dennis 1 år, känns som vi varit tillsammans mycket längre än de,men de är väl för att de har hänt en del under året. Liksom två flyttningar, dennis student, dennis fast anställd, mycket jobb, visade sig att jag var gravid, jag hoppar av skolan och börjar jobba, vi förlovar oss, och mycket mycket mer. Men det är ju lika bra att ta allt på en gång så har man det ju klart sen :P hehe

Är inne i vecka 31 nu alltså 30+4 och 66 dagar kvar till förlossning. Bebis rör på sig väldigt mycket, och de är inga mjuka sparkar varje gång, de gör skapligt ont när den är uppe i revbenen och sparkar runt. har ännu inte fattat att bebis ska komma ut, de liksom fastnar inte. Kanske för att man inte köpt nånting, jag vet inte. Jaja ut kommer den ju iaf har jag hört :P

Nee nu ska jag kolla på Tingeling med lillsyrran :)

nu äre jul igen

En dag kvar till julafton, och jag har min första lediga dag på länge. O vart ska jag om inte in till norrköping city dit alla andra ska som har fått lön. Men vad ska man göra när man inte hunnit med o köpt alla julklappar?! de är bara att försöka slåss om parkering och försöka slå sig fram på stan, finns inget annat sätt.

Känner att jule n iår inte kommer bli som alla andra år, har inte lika stor ångest. Har haft den , men det har lagt sig liite. Kanske är det för att man vet att man ska få en liiten krabat som också vill fira jul som alla småbarn. Eller att man bara kommit över det där jobbiga med julen. Får väl se efter jul sen om jag känner lika dant. KÄnns liite roligt med jul iaf.

går in i vecka 31 idag, är tröttare än någonsin. Ska knipa en vecka lite drygt sen känns det som att den får komma när den vill. Börjar bli jobbit nu.

nee nu ska jag in till stan, o försöka med att hinna träffa sara o titta på hennes nya lägenhet.

GOD JUL!

nedräkning

Idag går jag in i vecka 30 i graviditeten, känns som att man nyss fick reda på de. Men nu börjar nedräkningen till födseln. Börjar känna att det är allt tyngre o tyngre och jobbigare. Men endå mycket mer sparkar och liv i magen :)
Denna vecka jobbar jag arslet av mig, sen nästa vecka jobbar jag bara måndag sen är jag ledig till vecka 1 lr va de blir. Ska bli liite skönt med liite ledigt o hinna med o träffa familjen och kompisarna som man inte gjort på ett tag.

I fredags var jag inne i skolan och kollade på lucia, verkligen värt o se roligt va de. Träffade även de flesta klasskompisar som man inte sett på ett tag. Det var liite roligt, men kunde inte stanna så länge började ju jobba sen.

Har  precis hafat kund här hemma o blev klar nu, börjar inte förrän kl tolv igen, får man vila en liiten stund iaf, de är segt o börja åtta :P

nee ska väl få liite vettigt gjort.

Gryt jävel

håller på o laga nån jävla gryta till mat idag, men jag orkar inte längre men nu är de försent för att avsluta den. Ska iväg o jobba sen vid tre, hoppas jag orkar idag. Igår var jag helt tjut färdig, hade så ont i magen, dom på jobbet trodde jag skulle föda, men jag lovade att hålla igen tills jag kom hem iaf :P

Nee om man skulle gå o se efter den där grytan

Magen

Lägger även in bild på magen när jag endå är igång.

Vecka 28+0 idag, ( alltså inne i vecka 29)

Lägger upp bild på magen också medans jag är igång.    Vecka 28+0 idag (alltså inne i vecka 29)

dagen idag..

jaha så va de tisdag, o med tisdag kommer vecko byte, och med vecko byte kommer en väldigt spänd mage :) känns som att bebis växer ifatt från måndagsnatten till tisdan. hehe liite roligt. Men jobbigt!

Idag ska jag tillbringa min dag på jobbet ( WIllys) jobbar 12-19.45 tror jag de va så de blir en hel dag där borta. O helt slutog när man kommer hem sen ikväll. Hinner nog inte med så mycket annat idag. Väntar på att mamma ska komma o skjussa mig till jobbet, det tar så himla lång tid för mig o gå bort, förstår inte riktigt det. O jag vill ju inte direkt börja med o va helt slut heller.

Tiden

alltså tiden bara rinner iväg, känns som att man inte ens hinner o blinka.
Jag har jobbat så mycket på sista tiden att jag inte ens hunnit sitta ner framför datorn. Förra veckan tror jag att jag o dennis träffades på fredan o pratade med varandra för första gången på den veckan. Så mycket har det varit o göra. Sena kvällar och tidiga mornar.

Shit, inatt trodde jag att bebis ville komma ut. Hade världens värk, skit svårt att förklara men det liksom drog sig neråt. aa as skumt, men ont utav helvete gjorde de. Men jag ska knipa ett tag till har jag tänkt mig. Annars går jag in i vecka 29 denna vecka, o snart börjar nedräkningen till födseln. Shit de går så himmla fort.

nee om man skulle göra liite nytta...
RSS 2.0