Första klipptiden beställd!

har precis just i denna minut beställt allra första klipptiden till hilma. Nästa vecka på onsdag. Är så nyfiken på hur de kommer att gå, hon lär ju inte sitta still. Blir att ha med sig fika för hela slanten. Men de kommer bli fint hennes små lockar, ska försöka framhäva (om de nu går) hennes lockar hon har som små korkskruvar i nacken. Vet bara inte vart hon har fått dom ifrån, men jag tror de kommer från hennes farmor. :)

Idag ska hilmis åka glasståget som jag skrev igår, ska ner till mamma o göra lite skyltar till jobbet så ja tänkte kolla om dom åker förbi medans jag är där. Kan va kul o bara se henne, fast inte så hon ser mig förstås ;P
Ikväll blir det att jobba 15-21.15, pengar pengar.

Bästa jag sätter fart på denna dag.

inte ofta men ibland

inte ofta jag får tid till att sitta vid datorn längre känner jag. Hinner liksom inte me, de är fullt upp hela tiden tycker jag.
Måste bara få berätta en mysig sak som ska hända hilmis imorn. De ska få åka glasståget från dagis upp till smultronstället o äta glass. Glasståget är de här gula lilla tåget som brukar ha visning över söderköping för turister, de kallas glasståget nere på dagis. Är bara lite rädd att hon ska trilla ut medans de åker, hon är ju inte en sån som sitter still om jag säger så. Men dom kankse har bälten eller nåt :P

ska försöka ta tag i denna tråkiga måndag och göra nåt vettigt av den.

hot hot hot

gud så varmt de är ute! finns de nån mer än människan själv som kan klaga så mycket på väder eller? Antingen är de för kallt eller också för varmt. Men idag och igår var för j*vligt, de är väl att det är så konstig luft ute också, åskluften, som gör att det blir så kletigt ackligt varmt. Igår va de skönare att va inne än o gå ut faktiskt.

Igår jobbade jag hela dan nere på salongen hade kunder mellan 9-20 igår så de va full fart. Idag är de lediga onsdan o den ska vi spendera med liline tänkte vi. Åka ut till landet o titta på kossor eller nåt ja vet inte :P Men vi hittar säkert på nåt galet som vi oftast gör.

Kanske ska ta o röja lite medans skrutt sover..

från sandlådan


21 år och 4 dagar gammal.

Jaha då har helgen gått förbi o det är redan onsdag. Jag har haft fullt upp enda sen i lördags känns de som, men idag är jag halvt ledig. Ska ner o jobba på willys i eftermidda. Men än är de många timmar kvar dit.

Inatt vaknade jag av att hilma skriker nere i sin säng o så går jag ner o hämtar henne. Hon var hel genom varm, riktigt varmt så man skulle kunna steka nåt på henne. Tog tempen på henne tidigt imorse o såg att hon hade 40,1 grader hon fick en panodil o när hon vakna var hon lite piggare så jag tog tempen på henne igen o då hade hon 38,8 grader så de har sjunkit lite iallafall. Bara så konstigt för de har kommit från ingenstans, hon hade varit som vanligt på dagis o igår kväll så jag vet inte varifrån de kommer. Hoppas hjärtat blir bättre bara.

I lördags fyllde jag hela 21 år, och hade min familj och dennis familj här hemma. I omgångar som tur va för vi har inte så mycket plats, hade nämligen tänkt att vi kunnat sitta ute men inte då de regna hela dan. Men det gick bra iallafall. O massa fina presenter fick jag också.
Jag bjöd på smörgåstårta som jag och mormor gjort o så vanlig prinsesstårta som jag faktiskt beställde kände inte för att försöka mig på att hinna med de också. Men dagen blev bra trots regn o kyla.

FREDAG!

Uppe med tuppen, tvätta av sig o ta på sig. Hilma ska de bytas på o ta på nya o rena kläder. Ge henne frukost samtidigt som jag ska få i mig min egen. Hilma bara leker med maten så hon får gå ner på golvet. Hilma bara gnäller o jag tar upp henne så hon får sitta i mitt knä.
Upp o bortsta tänderna, ner med hilma till dagis o lämna henne där. In på willys o handla lite till imorn, ner till djurbergs o kolla på kastruller.
Hem igen o stor städa neder våningen, skynda skynda. Ner till stan till ica o handla bröd till smörgåstårtorna, träffa linnea o rasmus går en promenad, lämnar brödet hos mormors syster, köper fika med linnea på ica, går till mamma o luktar på bebis o myser.

O nu sitter jag här, min fredag har varit fullspäckat än så länge o den är inte slut än. Ska vara kvar här hos mamma till stängning sen in till stan o handla skor.
Efter de ska jag nog bara hem o sätta mig i soffan tror jag. Även om man inte jobbat idag är jag helt slut o min rygg värker o musklerna är över ansträngda.
Nu måste jag till apoteket.

Konstig känsla

dagarna bara går o går, jag har mått jätte konstigt de två senaste dagarna. Har liksom varit hungrig fast inte kunnat äta o så har jag haft välrdens illamående o bara super trött har inte orkat nånting. Jag o hilma skulle gå ner till lekparken som ligger bakom evaboden, när vi kom till stinsen var jag helt slut o genomsvett, o de va ganska konstigt eftersom jag frysit hela tiden annars.
Vi kom iallafall till lekparken o hilmis tyckte de va så roligt, hon lekte i sandlådan så vi har sand överallt här hemma o så skulle hon gunga, inte i bebisgungan utan i "däckgungan" hon såg allt för rolig ut.

Sen tog vi mammas bil o åkte hem o åt mellis ute, sen gick vi o la oss o sov. SÅ trött va jag o hilmis hade ju vairt ute ett tag så hon behövde sova.

Idag har jag lämnat hilma och varit ute o gått en halvtimme tror jag de blev bara, men mamma o syrran vi kanalen.
Sen köpte vi med o ss fika o fika på evaboden, så där va den promenaden förstörd :P

Nu ska jag ta tag i städandet för på lördag kommer det gäster så de blir fullt hus. SÅ måste börja med storstädningen redan idag!

Vi syns!

Jobbar helg

I helgen har jag jobbat o jobbat, stängde i fredags och i lördags.
Igår gick vi en  stund på ramundermarken, köpte munkar o brända mandlar. Sen åkte vi ut till dennis föräldrar o fick i oss lite mat o jag lukta på bebis o så va vi ute mestadels av tiden. Hilma älskar verkligen att vara ute, få plocka med sten o alla grejer som finns ute. Hon gick en bra bit av våran lilla promenad men sen orka hon inte.

Valborg har inte varit så mycket för mig eftersom jag jobba mest, o sen regnade de ju så de va inte så mycke o se ute.
Hilmis o ja va på sista babysimet sen ska vi inte gå mer, iallafall inte nästa termin får väl se om vi orkar me de i vår sen. Man känner att helgerna vill man ha till lite annat än tider o passa varje lördag morgon nu när man kommit igång o jobbat.

Idag är jag igentligen hel ledig eller vad man ska kalla de, men de blir väl o åka ner till mamma o jobba förstår jag.
RSS 2.0