mor o dotter dag

2010-09-02 @ 19:26:28
Idag har hilma varit hemma från dagis, vi skulle in till sjukan för kontroll med allergierna. Vi var där redan i måndags o då gjorde de pricktest på armana o de visade positivt på ägg, så de tål hon inte.
Sen satte dom lapp test (en lapp på ryggen med massa olika saker på) som vi skulle ta dän igår här hemma o sen skulle vi in idag o se om de va nåt mer hon reagerade på. Men hör o häpna, inte en endaste röd lite prick. Vilket betyder att hon inte är allergisk mot varken mjölk, vete eller råg längre. Tror ni vi är lyckliga här hemma?

Efter ett år med slit om man o vad hon får o inte får äta är de bara en ynka liten sak hon inte får stoppa i sig vilket nu är ägg. Vi måste bara vänta på att läkaren ringer nästa vecka o beslutar om vi ska börja ge henne vanlig mat eller inte. SÅ vi håller tummarna så de är alldeles blå.

Hann även med lite Liline idag också, vi sprang upp o fika en snabbis innan vi åkte till sjukan. De va trevligt som vanligt o ja fick order att köpa med mig biskvier upp så de va bara o öppna plånboken, vill ju inte bråka med en gravid kvinna herre gud!! :P

Hilma var iallafall helt slut när vi kom hem så hon har somnat nu, gick in till sitt rum o börja klättra på sängen så jag la ner henne o hon hann knappt röra lakanen innan hon sov. Lilla hjärtat <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0