Midsommaren är över

Jaha då var de söndag o de man har gått o väntat på (midsommarafton) är redan över. I fredags åkte vi först ut till mamma o pappa o åt lunch sen dansade vi runt midsommarstången nere vid fotbollsplan efter de åkte vi ut till högsjö där hela dennis släkt va o så badade dom o åkte vattenskidor o så grillade vi på kvällen.

Både idag och igår jobbar jag på willys. Hilma blev utskjutsad till sin mormor o morfar igår eftermiddan så jag och dennis hade en lite barnfritt. Men vi somnade lika tidigt för de vi va helt slut. Idag är hilma med mormor o morfar o äter glass nere i gryt o dennis har åkt ut till högsjö o ja väntar på att klockan ska slå halv fyra då jag ska ner till jobbet. Annars blir de en lugn o skön dag.

Ha de bra.!

jag orkar snart inte mer

allstå jag vet inte vad jag ska ta mig till längre med min älskade dotter.
Hon har massa blåsor på hela tungan och i munnen, hon har varken ätit eller druckit sen i söndags. Hon bara skriker o sparkas o slåss hela tiden. Ingenting är bra, vad ska man göra?

Hon är ju så hungrig stackarn men så fort hon får in nåt i mun gör de jätte ont. Va på VC i tisdags och då fick vi lokal bedövning som vi ska pensla på på tungan o i munnen, har föröskt detta i flera dar men de verkar inte som att det hjälper så jätte mycket. O så gör de ju ont på henne när man ska ta på det där så då blir hon ännu ledsnare, är de nån som har nåt tips? Vad ska man ta sig till när man känner sig så jäkla maktlös o bara kan se på när ens barn har hur ont som helst o man inget kan göra.

vad gör man?

ibland kan allt bara bli så fel, hur man än vänder o vrider på sig så duger det aldrig.

Hemkommen från bottna sov där från igår, hilma är sjuk. Har feber antar att det är tänder på gång, men gud så jobbigt de är. Hon bara gnäller och gråter och är precis kokhet, blir nog inget dagis imorn. Ska försöka få i henne io badet o se om hon vill tvätta sig lite...

Sjung om studentens lyckliga dar

Ja idag tar min syrra studenten mycket förberedelser ska göras o jag har precis kommit ur duschen o tänkte att jag loggar in på bloggen medans jag torkar o skickar in ett inlägg.
Vädret kunde ju vara vackrare men vi hoppas det är uppehåll iallafall jag som har ordnat så mycket o så kan det bara förstöras av regn. Men vi håller tummarna och tårna för att de går bra.
Annars har man inte sett syrran sen typ förra måndan, antar att hon är ganska slut men vem vet? Hon har inte kommit hem en enda gång så roligt måste de väl vara iallafall.

Nu måste ja sminka mig o lägga fram hilmas klänning hon ska ha på sig i eftermiddag.

Imorn blir det ännu en student men lite närmare det är på nyströmska bara går ner för backen sen är man framme.

Aja önska oss lycka till idag!

Tisdag

snart är de student firande som gäller. På torsdag springer syrran ut på ebersteinska och på fredag springer dennis kusin ut på nyströmska så de blir två firande i rad. O de är en del som ska fixas så jag har tagit halv ledigt på torsdag för att hjälpa mamma o pappa med de som behövs.

idag ska jag jobba em till sent ikväll lite skönt att få ha förmiddan för sig själv bara de kunde vara lite sol också så skulle de bli bättre men den lär väl inte dyka upp idag heller.
Annars är de inget speciellt som har hänt vad jag vet.

Imorn ska jag träffa liline de har jag sett fram emot hela veckan, man hinner liksom inte ses så mycket när båda jobbar hela tiden men imorn har vi bokat in i våra kalendrar att vi ska ses. Så de ser jag fram emot.

Ha en bra tisdag!

ännu en vecka

har ganska mycket jobb denna vecka så de ser inte så ljust ut att jag kommer kunna hinna o sätta mig framför datorn denna vecka heller. men jag ska göra ett försök.
Hilma är sjuk, fick hämta henne på dagis i fredags, ögoninflammation, febrig och världens utslag på ryggen. Jag ringde vårdcentralen och fick komma upp direkt nästan. Först fick jag avsluta min dejt med Liline eftersom jag var tvungen o hämta hilma mitt i allt o hon sov gott under tiden jag fikade med Liline. Men sen bar det upp till VC, fick ögon droppar och allergimedicin så utslagen är bort men inte ögoninflammationen. Så hon har varit hemma både idag och igår från dagis. Vill inte skicka iväg henne när hon kan smitta de andra barnen.

Imorn hoppas jag hon är pigg, vi ska ju klippa henne då. blir kul o se hur still hon kommer sitta.

Nee nu har jag annat att göra..

Vi hörs!
RSS 2.0