Stolt mamma

Igår var jag och hilma och  hälsde på henne lilla kusin rasmus. Han var så lite o jag fattar inte att hilma också varit så liten. Hon blev så himla stor på en gång när man fick se rasmus ligga på golvet och hon gick omkring brevid.

Sen åkte vi in till stan men syster alice ja köpte en ny mobiltelefon som jag kan ha inom arbetet o lite smink. Vi åt på maxi o hilma va så dukitg hela tiden o satt i vagnen med sitt kex.

Igår kväll var de modevisning på brunnsalongen, jag lämnade in hilma till mamma o gick ut o satte mig i publiken tillsammans med dennis o hilmas famor o farfar. Inför första ingången hade jag hjärtklappning, tänk om hon vägrar gå, tänk om hon ser mig o vill komma till mig. Vi satt tredje raden från podiet där de gick. O de va rätt så bra, hilma hade inte en chans att se mig. O så när hon kommer ut mitt lilla hjärta så är hon så duktig, första omgången bar alice henne, men sen gick hon både andra och tredje alldeles själv. Hon höll alice i hande men endå hon gick självmant utan att vägra. O jag blev så otroligt stolt. Kan man bli annat när man hör folket bara åhh, titta så söt, åhh.
Så jag satt där på tredje raden o bara njöt av att det där är minsan min dotter som går där.

kvällspromenad

igår kväll jobbade jag till sju nere på willys, sen när jag kom hem försökte jag hitta nån som ville gå en promenad med mig, men det slutade med att jag gick själv. O de va så skönt, o så fint när solen lyser och håller på att gå ner. Jag gick kanalen o sen förbi willys o hem så det blev en liten promenad allt. Skönt va de iallafall när jag kommit in sen.

Idag ska hilma och jag åka o lukta på bebis. Vi ska  hälsa på hilmis kusin, lilla rasmus. Sen blir de vila för hilma hela dan eftersom hon ska gå modevisning ikväll så då måste ju hon vara pigg.

Work Shop

Igår va jag på kurs hela dan, som tur va så va de i sörrping så jag behövde inte gå längre än till jobbet. Vi var 20 tjejer som uppdaterade oss på lite nyheter o olika arbetssät. Jag fick vara prov modell så jag har tre olika soreters färger o förlängningar på höger handen. Nåt som är nytt o vädligt populärt är glasnagel. Man liksom förlänger med en helt genomskinlig gele o sen suddar man bara lite på mitten med nån färg. Kankse inte låter klokt men det blev jätte häftigt och lite annorlunda.

Sen hade jag två kunde efter de så jag var hemma vid nio igår kväll så jag är lite seg idag. SKa ner till willys o jobba sen.

Ska ta tag i mig själv nu o göra nåt. Kanske en varm skön dusch!

över 5 timmar på akuten!

I fredags kväll ramlade hilma ner (stående) från soffan och slog i kanten på tvbordet. Hon somnade en kvart senare och sen va de inte mer med de. Jag kollade till henne på kvällen, eftersom jag inte var hemma när de hände, men då log hon o sov som vanligt. Sen vaknar jag på morgonen vid halv sju ungefär av att hilma står o gallskriker i sin   säng. Jag går ner o ska ta upp henne o ser att hon spytt ner hela sängen. Jag ringer in till 1177 o rådfrågar vad jag ska göra, dom säger att jag ska åka in med hilma. Så de va bara o ta på sig o åka in till akuten. Vi kommer in vid halv nio o halv tio fick vi komma till doktor som bara sa att de ville observera henne i 5 timmar. Så vi skulle vara på sjukhuset men behövde inte vara inne på rummet  i 5 timmar, så vi gick till barnavdelningen o frågade snällt om vi kunde få vara inne på lekterapin. Hilma lekte på o allt va som vanligt. Halv tre sitter vi i väntrummet till akuten igen o väntar på doktorn. En syster kommer o hämtar oss o ska gå o hämta doktorn, men kommer snart tillbaka o säger att läkarn va på en annan avdelning o att de skulle ta ett tag innan hon kom. Men jag fick välja själv om vi ville åka hem eftersom de inte fanns några symptom på hjärnskakning. Så vi åkte hem, o kom hem vid halv 4.

Så en hel lördag satt jag o fördrev tiden inne på akuten o sjukhuset. Men som tur va så va de inget som hade hänt med huvet eller så bara en snygg blåtira och en lite bula mitt i pannan. Men de lär nog blir fler bulor o blåmärken.

Så hade jag de iallafall igår.

Grattis Linnea!

Vill bara hoppa in o säga att dennis blev morbror inatt till en lite kille. Allt hade gått super bra o ikväll ska vi in till bb o lukta på bebis.

Soligt och blåsigt

Här i göteborg har det varit soligt med blåsigt hur har det varit hemma idag?
Hilma och jag gick en timmes promenad imorse, kände mig väldigt hurtig och duktig tills jag gick förbi en ica butik o köpte med mig godis hem till alla. De är ju så gott. =)

Sen har vi bara tagit det lugnt över dan, förresten så har dagen gåttt väldigt fort. Så gick vi en timmes promenad runt slottsparken o kom hem för nån kvart sen. Fast nu va de lite kallare än i morse men rosiga kinder de har vi hilma och jag.

Snart blir de mat ska börja göra iordning hilma för kvällen o lägga henne o hoppas att hon kommer soman bättre än igår. Så blir det nog ett glas vin o väldigt god mat för det luktar helt underbart i hela lägenheten.

Börja natta hilma va de ja..

Göteborg

Nu ska jag och hilma åka till göteborg med pappa o syster mathilda över helgen. Vi ska hälsa på min faster och våra kusiner som bor där nere.
Så två helger i rad till storstäder haha nu lär de nog inte bli på ett tag att vi åker längre resor kanjag tro.

Imorse regnade de o va gråkallt men nu skiner solen och värmer som om den aldrig har gjort annat. Super skönt.

Nu ska jag packa in väskorna i bilen så åker vi snart.


Ha en bra helg!

Underbar morgon

Härliga morgon solen skiner in genom fönstren o man kan väl inte bli annat än på bra humör. Gick upp nu vid halv åtta o väntar på att min prinsessa ska komma hem från mormor och morfar. Har ju inte träffat henne sen i fredagsmorse o de är lång tid för mig.
Ioförsig kom vi överens om att hon skulle vara kvar för vi kände att vi var lite trötta efter helgen o så kom vi hem vid 6 tiden o åka ut då o hämta henne vore inte så kul för hilmis eftersom hon somnar halv sju. Så det var bättre att hon fick stanna kvar o åka med mamma in idag.
Så snart kommer mitt hjärta.

En helg i sthlm

Kom hem från stockholm för några timmar sen. Vi har haft det jätte bra, ätit gott druckit gott o sovit gott. Gått omkring lite i stockholm o så tog vi en sväng på stan så dennis hitta nya skor för hans var så fula så han fick inte gå i dom i sthlm för mig :P
I går fick vi massage o efter det gick vi ut o gick o käka lite. På kvällen åt vi på hotellets resturang väldigt mysigt va de sen satt vi i baren en stund o sen gick vi upp till rummet.
Så en helt underbar helg har jag haft med min pojkvän!

bloggdax?

precis hemkommen från vattengympa.
Idag har jag o hilma varit hemma hon är ju ledig på onsdagar från dagis, men hon har inte varit sig själv. Hon hostar och har varit allmänt hängig hela dan, o vill bara sova eller vara hos mig. O nu på kvällen hade hon feber, så de blir inge dagis imorn heller. Så hilmas farmor kommer hit imorn o är barnvakt, dennis o jag ska jobba.

Nu började visst greys anathomy måste se!

Time to underhålla min blogg

oj oj oj de va visst ett tag sen ja va här inne såg jag nu. fattar inte att det har gått mer än en vecka sen jag skrev sist. Tiden går så fort när man har mycket att göra, jag har både jobbat ganska mycket på bio sculpture och väldigt mycket denna vecka på willys. Jag har jobbat varje dag sen i måndags jobbar även imorn men sen är jag ledig i helgen så det ska bli skönt.

Alltså jag måste bara säga, fan va folk handlar mat!! asså det är helt sjukt, ni ska se vagnarna de kommer med till kassan. Men tror fan inte det finns nån mat kvar i affären när alla kunder gått ut. Fattar inte, ska man verkligen äta allt det där man handlar. O tala inte om godis gud så mycket folk handlar!
Igår hade jag ett skönt pass 16-19.30 men från att jag kom till min kassa o till att jag gick hem hade jag nog kö hela tiden o inte bara jag alla andra fem kassorna var också fyllda. Hur blir de då idag? Idag ska ju vara värsta dagen på året för alla mat affärer. Men det är skönt för jag stänger inte idag iallafall. Jobbar bara till halv nio. Får se om jag kan gå hem då.

Hilma var påskkärring igår hon fick lite rouge o några svarta prickar på kinderna o sen en scharlett o ett förklädde så åkte vi ut till min mormor och morfar o farmor o farfar o överraskade dom lite med en lite söt påskkärring. Hon va så söt i sina små gula gummistövlar och gick omkring på gårdsplan. Lilla hjärtat mitt.
Men hem vägen somnade hon direkt jag satte in henne i bilen. SÅ det var jobbigt o va påskkärring.
De skulle flyga till blåkulla idag på dagis så hon har scharlett och förkläde idag också bara hon vill ha på sig de så klart. Kanske är trött efter gårdagen.

Nu ska jag hämta mat o sen dra mig bort till jobbet.

Ha en härlig dag!

Elin
RSS 2.0