Uppåt på stegen för hilma

2009-06-27 @ 17:30:52
japp, idag har varit en stor dag för vår lilla hilma. Hon har vänt sig helt från rygg till magen, förut har hon kommit halvägs men inte fårr med armen riktigt. Men idag klarade hon det så nu ligger hon inte still längre.
Hon har också fått sin första smakprotion på gröt idag, jag tyckte de lukta bajs men det smakade nog ganska gott för hilma tror jag. Det kanske luktar lite illa när det är sån där speciall mat man måste ha till henne. Hon tyckte iallafall att det var lite läsktigt först o visste inte riktigt va de va, så det mesta kom ut igen. Men efter några gånger så fick hon i sig lite grann i allafall så nu ska vi bara fortsätta så.
Annars idag har vi inte gjort mycket, en kort promenad på förmiddagen, men sen stannade vi inne, de va så himla hett ute så jag var rädd att det blev lite för varmt för hilma-

Igår kväll var vi på räkafton nere i stegeborg med dennis familj. Riktigt trevligt va de, vi kom inte hem förrän tolv så det blev en sen kväll. Men hilma skötte sig bra, o kunde sova trots allt prat som var omrking.


va är de här för nåt igentligen?


mycket kladd va de.

Kommentarer
Postat av: Towe

vad duktig hon är din hilma, mina pojkar kan vända sig från mage och till rygg ;)

2009-06-27 @ 18:06:09
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Postat av: ALICE

SÖTNOS :D

2009-06-28 @ 09:01:13
Postat av: Sofie

Vi tjuvstartade redan förra veckan med smakportion er.. Hon käkar gröt o majspotatis.. Men hon vet ju inte rikigt att hon ska svälja men efter ett tag åker de ner. Prova även aprikoskräm men de va igen hit hon fick rysningar av de... Allt bra annars???

2009-06-28 @ 22:00:59
URL: http://mammapagang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0