jänta o ja..

2009-06-21 @ 12:34:36
jaha nu var midsommar över för i år då. vi var ute hos mamma o pappa nästan hela helgen eller vi åkte hem igår kväll. Blir ju så lång helg när man är ledig på fredagen också. vi grillade och åt jordgubbar och glass, o va nere vid plan o tittade på dom som dansade kring midsommarstången. Hilma hade en egen liten midsommarkrans som mamma gjort till henne, men hon somnade lagom tills vi kom ner till dansen o allt så hon hann knappt ha den på sej. Men några vbilder fick jag. Men dom kommer en annan dag för jag är ju så smart o glömmer kameran hemma hos mamma o pappa. Det var iallafall fint väder och det var trevligt o va i bottna där man känner igen de flesta. Nästa år blir det väl att vi (jag och dennis) måste dansa kring stången med hilma, så vi sa att vi avstod i år för att orka nästa år :P hehe. Är inte riktigt för sånt där o dansa o sånt, men det lär det ju bli ändring på.
idag gör vi inte så mycket faktiskt, tar det lugnt. V i tog en filt o la oss i solen nere på gräsmattan förut men så kom det ett så stort och svart moln så vi fick gå in igen.
nehe om man skulle försöka hitta på nåt till mat, finns det nåt förslag nånstans?

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jodå vi hade de jätte trevligt... Ja vi kan ju se lite denna veckan.. Säg nån dag som kan passa dej så kan ja se... Såg att ni oxå hade en bra o trevlig helg.. Jippi nu kommer sommaren..

2009-06-21 @ 20:14:42
URL: http://mammapagang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0