uppe med tuppen

2009-07-17 @ 08:19:37
ja idag är vi verkligen uppe med tuppen hilma började vakna klockan 4 som vanligt imorse men jag fick henne o somna om en timme o så vakna hon o sen samma sak om o om igen tills halv åtta. så då gick vi upp.
kom hem igår kväll från mamma o pappa vi firade farmor som fyllde år. va ute i sanden hela dagen, ja tyckte det va skönt men hilma gillade de inte alls. de va väl för varmt även om hon bara låg i blöja.

träffade sofie o nova i onsdags också, rikigt trevligt. vi fikade (jag som kan äta så himla mycket :P) o gick o pratade om allt möjligt. Jätte kul o träffa nån som man kan dela lite med hur det är att ha barn =)

iadg ska vi upp till bvc igen då, hilma ska ju få sin vaccin spruta idag. får se hur hon mår efter den. lär väl inte bli så kul för dennis imorn när han ska ha henne själv. jag börjar nämligen jobba imorn. intensiva veckor kommer det att bli nu, men i slutet av dennis semester är det inte lika mycket så då kan vi få lite tid ihop iaf.

nu ska jag gå o mysa med min nakenfis bebis.

Kommentarer
Postat av: Carro

Hej gumman. Hur e läget? Funkar det o jobba eller? Har inte sett dig på jobbet, fast iofs så har ja inte varit inne på ett tag heller;p Tänkte kolla va du tar för o göra naglar för hon som skulle göra mina te bröllopet har fått en allergi chock o får inte göra dom längre:S Pussa på Hilma från mig! Puss o kram!

2009-07-17 @ 23:08:15
URL: http://milfens.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej igen. Vi började med metoden just för att vi tyckte att det va jobbigt att aldrig få den där ensamtiden på kvällen. Innan somnade han också vid 9-10, men nu somnar han vanligast halv 8. Det är verkligen hur skönt som helst. Det gäller bara att försöka se till att dom inte sover för sent på etermiddagen. Lukas brukar sova så att han vaknar vid 4, då är han trött runt 7 så då får han mat och vi gör allt kvällsbestyr och sen sover han. De gäller ju att få in en bra rutin också, som barnet känner igen. Vi borstar tänderna på honom ( han har två st) sätter på pyjamas, sen drag vi ner rullgardinen på hans rum och säger godnatt till bilen som står utanför, sen har han ett akvarium på sitt rum så vi säger godnatt till dom och släcker det, en godnatt till oss, sen är det som sagt bara att lägga ner honom. Hoppas det ska fungera bra för er, ni kan ju kolla lite på nätet först eller prata med bvc så att ni verkligen förstår hur det funkar. Lycka till =) Du får skriva i din blogg sen hur det har gått!!

2009-07-18 @ 09:10:23
URL: http://johannanmokvist.blogg.se/
Postat av: Angelica & Max

Okeej :) Ska du jobba nere hos NagelKarin :) ? Okeej, men vilka veckor är det du jobbar då ?

2009-07-18 @ 10:20:36
URL: http://mammaangeliicaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0