onsdag

2009-07-15 @ 10:53:55
idag ska hilma och jag ut o träffa sofie och nova, blir väl en fika kanske. Ska bli roligt att komma ut o göra nåt o träffas lite.
åker ut till mamma o pappa ikväll, farmor fyller imorn så vi ska fira henne o pappa o jag tänkte åka ut till sanden om det är fint väder, vi får se hur det blir.



svar till anonym:
tack för tipset. jag har läst om 5 minutersmetoden men inte riktigt förståt hur det går till, vore snällt om du kunde berätta.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej igen! Det går till på så sätt att när ni ska lägga Hilma lägger ni bara ner henne i sängen, säger godnatt och lämnar sedan rummet. Hon kan, och kommer anagligen skrika väldigt mycket, av ilska. Hur mycket hon än skriker så går ni inte in till henne förens efter 5 minuter, väl där inne tröstar ni henne lite lätt (tar absolut inte upp henne) säger godnatt och går ut igen, sen gör ni så hela tiden till dess att hon somnar. Det kan såklart vara jättejobbigt, man vill ju inte höra sin bebis gråta, men det är av ilska och inget annat dom gråter för. Dom är smarta dom små liven, så det räcker med att ni tar upp henne en enda gång så förstår hon att det hjälper att skrika.



På vår son fungerade det här utmärkt. han skrev en kväll, fast bara i typ en kvart, sen har han fattat, han ligger nu och pratar lite för sig själv sn somnar han utan problem. Så himla skönt! Då får man verkligen den där sköna vuxentiden man behöver ha :) sen gjorde vi "om" reglerna lite också, vi tog 3 minuter ist för 5 t.e.x för att det kändes bättre, sen kunde vi även slinka in till honom ibland och bara stoppa in nappen, då utan att säga något. Dom på bvc sa också att det är viktigt att båda föräldrarna är överens om att göra metoden när man börjar, annars kan de bli lit tjafs kanske :) Hoppas det funkar för er också om ni bestämmer er för att testa. Kan iaf rekommendera den varmt!

2009-07-15 @ 18:46:09
URL: http://johannanmokvist.blogg.se/
Postat av: Towe

hej hej, hur går de för er? :)

ska vi ta och ses nån dag nu då? blev ju inte av sist!

2009-07-16 @ 09:47:28
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Postat av: Towe

vi ha de också bra, i värmen :) hihi.

jaa de vore kul men ta reda på ditt schema först så får vi se när de passar :D

2009-07-16 @ 17:50:57
URL: http://towebomaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0