det blir aldrig som man tänkt sig

En dags jobb är utfärdat. Dagen blir verkligen inte som man tänkt sig.  Först gick jag upp o skulle jobba hos mamma hela dan, med inventering. Men sen ringde det en kund som ville ha sina naglar fina tills imorn så då blev det att jobba borta vid bio. Det är så jäkla roligt när det är kunder osm ringer och jag får jobba med det jag vill =)

Imorn är det nyårsafton, nån som ska hitta på nåt speciellt? Vi ska till svärmor och svärfar och äta lite mat och ta det lugnt. Ladda upp inför söndag, då det bär av till fjällen.

Det står en liten plutt brevid mig som vill gosa och är jätte trött, bäst jag tar upp henne.

Ha en bra kväll.

2 år

julen inväntanades, julen kom, julen är förbi. Nu gäller det  att se frammåt mot en nytt år!

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker till fjällen, ska bli så mysigt.

Dennis och jag firar två år imorgon, fast vi firar det idag, vi blev nämligen barnlediga. hilma är hemma hos mormor och har åkt pulka och ringer mamma på återuppringningen. Hon är dukitg våran dotter.

dags för jobb igen

jaa just nu sitter jag bara o väntar på att pappa ska komma o ta över hilma här hemma. eller väntar, igentligen har jag 100000000 saker att göra men jag orkar inte.
hilma hade över 40 grader i natt, så jag har inte sovit särsklit mycket kan jag säga. Hon bara skaka gumman och orka knappt snutta på nappen, nu har hon lite över 38 men har endå feber, men nu klarar hon va uppe o leka lite iaf. gnällig är hon men en annan orkar ju inte ens gå upp ur sängen när man har feber.

bara en dag kvar innan julafton =)

vc igen!!

jaha då är det bara upp till vårdcentralen med hilma idag igen. Hon fick feber inatt o verkar fortfarande ha ont i örat. Så det blir väl en ny medicinkur. Det är bara tredje pencillinet i sånna fall.
Helgen har som vanligt gått fort, vi var ute i snön i fredags men hilma tyckte det var lite kallt. men hon hade sina skor/kängor på sig som fortfarande är lite stora men ska man gå i snön så ska man.

Efter bvc och vårdcentralen idag ska jag bort o jobba.

Så dagen blev full proppad med saker vi måste göra.

ha en bra måndag!

det vackraste jag har.

Ute faller snön

Här i söderköping är det jul och vinterväder, snön faller ner o lägger sig så fint på marken och hustaken, frågan är hur länge kommer det ligga kvar. För så kallt är de ju inte så att snön som ligger på marken kommer vara så vit så länge till.

Idag ska jag iväg och jobba lite, fick ett extra pass på willys. Så jag ska stänga idag, så om det är nån som har tråkigt kan ni ju komma o hälsa på mig i kassan. Det är alltid trevligt när det är någon man känner igen kommer o handlar av en.

Nu måste jag springa o ge hilma pencilin, detta pencilin att komma ihåg då. Att det kan vara så svårt, det är en tid på morgonen en tid på dagen och en tid på kvällen, men jag lyckas endå alltid att miss den så hela dagen blir framskjuten med mat etc. Det är ju en timme före och två timmar efter, det är så jobbigt :P
just de, pencilin va de ja!

Sankta Lucia ljusklara hägring..........

Snön har kommit! Eller a lite vitt är de på marken iallafall.

Idag ska man sjunga med vacker stämma och med ljus ihåret, jag har valt att avstå just från att sjunga o ha ljus i håret men jag ska titta ikväll ivilket fall på lucia tåget. Känns inte riktigt som lucia om man inte får se något riktigt tåg, kände att jag orkade inte upp imorse o titta på lucia kl sex på tv heller, även om man fick gå upp o ge hilma medicin vid kvart i sju. Annars tycker jag det är mysigt med lucia, just en sån här dag kan man faktiskt sätta sig i kyrkan och bara lyssna, det är vacker när det är nertonat i kyrkan och man bara ser levande ljus.

Nog om lucia, hilma har fortfarande öroninflammation och har fått nån annan medicin som ser ut som mjölk, men den verkar inte smaka så värst gott hilma bara rystar hela kroppen när hon får i sig medicinen, men hon är duktig och tar den. Gick upp tidigt imorse (7,15) för o göra iordning tvätt o sen ner i tvättstugan. Det är alltid lika kul att gå upp tidigt en söndag och börja tvätta, o diska allt från kvällen innan (och ibland dessförinnan :s). Men det måste ju göras så det är bara att kämpa på.

Nu ska jag gå och slå in julklappar innan hilma vaknar.

sprid i vår vinternatt ljus av din fägring
Drömmar med vingesus under oss sia,
tänd dina vita ljus, Sankta Lucia......


våran busunge, som har hält ut alla flingor..

tidigt lucia firande

ja de är både lite tidigt datum mässigt och så blev det att gå upp tidigt, kl åtta stod mamma jag och hilma utanför drothemskyrkan o väntade på att få komma in o se mathilda gå i lucia tåget. Synd att man inte ser så mycket i kyrkan för alla pelare men det lät bra. De tyckte hilma också, hon sjöng nämligen med rätt så mycket. Jag säger bara KEX, det är super.

På söndag ska vi på ytterligare lucia firande men då är det ju rätt dag och så är de på kvällen så man kan sova lite på morgonen. Då är de tredje syrran alice som ska sjunga med musikklassen, de tror jag kan bli riktigt fint.

Här hemma går Lotta Engbergs (ja det är sant) julskiva för fullt, ja tycker den är jätte fin. Väldigt blandat låt val.

Nu ska jag fortsätta min fredag som jag inte alls har nån koll på.

dåligt med bilder

jag tycker jag är lite dålig på att lägga upp bilder på bloggen. Men det är så att de tar sån himla lång tid så jag orkar inte sitta framför datan o vänta på tills de är klart. O dom gångerna jag har gjort de så har det slutat med att sidan kan inte visas.

Ska försöka lägga in en bild, ja får väl helt enkelt sitta o vänta.



nae de gick inte.

daga att jobba lite

hoppar bara in för ett snabbt inlägg tänkte jag.

idag ska hilma vara med sin farmor hela dagen, jag ska nämligen ner o jobba lite tänkte jag. ställa iordning alla grejer och så.

hilmis äter fortfarande pencillin för öroninflammation men jag hoppas den är på väg att ge sig. hon är bara så gnällig men de är väl för medicin.

hej på er!

Lördag och julshopping

har precis kommit hem efter en hel dag på stan, o då menar jag verkligen hel dag. Jag och hilma har varit och handlat julklappar till alla så nu är det nästan klart. de är skönt, men pengar går de åt kan ja säga.

ikväll är vi barnlediga så ja ska bara sova, sova, sova känner mig inte riktigt bra i kroppen hals ont o konstig huvudvärk. Men hoppas att det går över. Ska hem o vaxa o färga ögon bryn och fransar imorn, måste hinna öva lite innan jag börjar jobba.

Ha en skön lördag kväll, för de ska jag ha!

fredag

Veckan har gått och jag är helt slut.
Idag har varit en riktig spring dag känns de som, började halv nio imorse för o lämna bilen, gå hem hämta hilma o vidare till nyströmska där jag skulle på möte o sen hem hämta mat till hilma och vidare till banken o fixa företagskonto o allt som har med de att göra o sen åt vi mat hos mamma o sen gick jag upp till vårdecentraklen med hilma för hon har inte mått så bra.

Öroninflammation har hon fått gumman, inte undligt att hon har varit så gnällig hela veckan. Det är ju så svårt själv att se om hon har ont nånstans, men nu ska hon gå på pencillin i fem dagar tre gånger om dagen så får vi hoppas att det går över.

har försökt ladda upp bilder men det verkar inte fungera över huvudtaget. så det får bli en annan gång.

En ny tid

Gud jag har ju inte varit inne på länge nu igen. Det har varit lite mycket nu en tid. Denna vecka har jag varit på kurs måndag tisdag och helgen gick super fort o förra veckan va de också  mycket att göra.
Det gäller att försöka prioritera det som behövs göras också, men idag har jag inget jag ska på.

Jag har skrivit om att jag har gått lite kurser och så, det är nämligen så att jag har startat eget företag som nagelterapeut och det är de som tagit upp min tid väldigt mycket den senaste veckan. Allt gick nämligen riktigt fort, för jag fick ett erbjudande jag inte kunde säga nej till så då va de bara att försöka sig på att sätta igång.
Så jag har gått på kurser för att uppdaterat mig, o massa annat som tillhär när man startar nytt företag.

Så idag är våran annons ute i nt, ska bli så roligt att börja jobba igen med nåt man verkligen vill. Dock kan jag inte jobba med det på heltid om man säger förrän hilma ska in på dagis i februari. Men detta är nåt jag känner att jag vill satsa på och ska försöka mig på de så gott jag kan.
Då vet ni varför det varit så dålig uppdatering.

Så nu kommer jag att sitta på Bio for Life salongen i Söderköping! Kul va?! :)

RSS 2.0